Ilmainen toimitus yli 15€ tilauksista!

Toimitusehdot & maksutavat

Tilaaminen

Tilauksesi toimitetaan normaalisti noin 3-5 arkipäivän kuluessa Suomessa sekä muualle Eurooppaan noin 5-10 arkipäivän kuluessa.

Ilmoitamme pidentyneestä toimitusajasta aina erikseen. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Suomessa

Ilmaiset toimituskulut Matkahuollon lähellä-paketilla tai Postin postipaketilla, kun tilauksesi arvo ylittää 15€.

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään  Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen, Matkahuollon Pakettipisteeseen, lähimpään Postiin tai Postin Pakettipisteeseen. 

Voit tilata tomituksen myös suoraan kotiovellesi tai pikakuljetuksena Matkahuollon toimipisteeseen. Pikakuljetus toimitetaan normaalisti 1-2 arkipäivän aikana.

 

Toimitusten lisäpalvelut:

Matkahuollon kotijakelun hinta: 10,90€

Matkahuollon pikakuljetuksen hinta: 17,90€

 

Voit myös noutaa tilauksesi varastoltamme, osoitteesta Puhjontie 17, 45720 Kuusankoski (Kouvola). Otathan yhteyttä meihin ennen noutoa sähköpostitse: info@flowerboxfinland.com

Muualle Eurooppaan:

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään postiin tai pakettipisteeseen. Tarkista maakohtainen hinta kassalla tilauksen yhteydessä.

Tilauksen palautuskulut ovat saman hintaista kuin lähetyksen toimituskulut. Tarkista maakohtainen hinta kassalla tilauksen yhteydessä.

 

Maksutavat

Maksutavat: verkkopankkimaksu, luottokortti, mobilePay & Collector Bank lasku/osamaksu

Maksupalvelutarjoaja 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Tuotteen vaihto

Pyrimme pakkaamaan lähetyksen aina mahdollisimman turvallisesti, jottei tuote vahingoittuisi kuljetuksen aikana. Mikäli tuote kuitenkin on vahingoittunut kuljetuksen aikana, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@flowerboxfinland.com, jotta voimme lähettää sinulle uuden korvaavan tuotteen mahdollisimman pian!

 

Tuotteen palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaessasi tuotteen, tulee sen olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen käyttämättömänä. Jos hauat palauttaa tuotteen, tulee sinun maksaa palautuksesta aihetuvat lähetyskulut, 5,90€. Ennen tuotteen palautusta otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: info@flowerboxfinland.com   

Noutamatta jätetyistä tilauksista veloitamme 15korvauksen.

 

Flowerbox Finland Ay

Y-tunnus: 2921483-8