Ilmainen toimitus yli 15€ tilauksista!

Toimitusehdot & maksutavat

Tilaaminen

Tilauksesi toimitetaan normaalisti noin 2-3 arkipäivän kuluessa Suomessa sekä muualle Eurooppaan noin 2-6 arkipäivän kuluessa.

Ilmoitamme pidentyneestä toimitusajasta aina erikseen. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Ennakkomyynti: Ennakkomyynnissä olevien tuotteiden peruminen on mahdollista ennen sen toimittamista. Ennakkotilauksen perumisesta perimme korvaukseksi 20€ peruutuskulun.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Suomessa

Ilmaiset toimituskulut Matkahuollon lähellä-paketilla tai Postin postipaketilla, kun tilauksesi arvo ylittää 15€.

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään  Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen, Matkahuollon Pakettipisteeseen, lähimpään Postiin tai Postin Pakettipisteeseen. 

Voit tilata tomituksen myös suoraan kotiovellesi tai pikakuljetuksena Matkahuollon toimipisteeseen. Pikakuljetus toimitetaan normaalisti 1-2 arkipäivän aikana.

 

Toimitusten lisäpalvelut:

Matkahuollon kotijakelun hinta: 10,90 

Pikakuljetuksen (toimitus 1-2 arkipäivää) hinta: 12,90€

Nouto: Voit myös noutaa tilauksesi varastoltamme, osoitteesta Puhjontie 17, 45720 Kuusankoski (Kouvola). Otathan yhteyttä meihin ennen noutoa sähköpostitse: info@flowerboxfinland.com

 

Muualle Eurooppaan:

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään postiin tai pakettipisteeseen. Tarkista maakohtainen hinta kassalla tilauksen yhteydessä.

Tilauksen palautuskulut ovat saman hintaista kuin lähetyksen toimituskulut. Tarkista maakohtainen hinta kassalla tilauksen yhteydessä.

 

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja 

Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa ja käytössäsi ovat kaikki yleisimmät pankkipainikkeet, luottokorttimaksut, mobiilimaksutavat sekä lasku- ja osamaksupalvelut.

 Checkout -palvelun maksuehdot

Tuotteen vaihto

Pyrimme pakkaamaan lähetyksen aina mahdollisimman turvallisesti, jottei tuote vahingoittuisi kuljetuksen aikana. Mikäli tuote kuitenkin on vahingoittunut kuljetuksen aikana, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@flowerboxfinland.com, jotta voimme lähettää sinulle uuden korvaavan tuotteen mahdollisimman pian!

 

Tuotteen palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaessasi tuotteen, tulee sen olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseen käyttämättömänä. Jos hauat palauttaa tuotteen, tulee sinun maksaa palautuksesta aihetuvat lähetyskulut, 5,90€. Ennen tuotteen palautusta otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: info@flowerboxfinland.com   

Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Noutamatta jätetyistä tilauksista veloitamme 15korvauksen.

 

Flowerbox Finland Ay

Y-tunnus: 2921483-8

+358445041407